Contact us now
+1-888-846-1732

Blog

Julefrokost på køreskolen. Sådan arrangerede vi det.

Julefrokost til jeres køreskole

 

Julefrokost 2011… her er et godt tilbud ..

Ikke alt på den her blog skal nødvendigvis handle om vores kamp for skaffe ærlige kørekort priser.

Jeg har lige modtaget et godt tilbud på en julefrokost her i 2011, som hvis du bestiller den inden 15 november 2011, så sparer du ca 30 %. Det betyder nemlig at de så har god tid til forbedre det hele, og de så ved om at de kan redde budgettet i denne her juletid.

Læs mere

Hvordan laver man seo ( søgemaskineoptimering) for en køreskole.

Jeg får nogle gange spørgmålet : Hvad er det ” søgemaskineoptimering ” som du arbejder med Jimi ? Først og fremmest kan du lige se mere til det her, på min firmahjemmeside : Dernæst kan jeg forklare at det handler om at optimere en hjemmeside til søgemaskinerne ( primært Google, da det er den klart mest benyttede i DK)

Læs mere

E smøger stinker ikke. De lugter kun lidt. Se vores case om e smøger

E smøger stinker ikke. De lugter kun lidt. Se vores case om e smøger

Her på webbureauet har vi så mange opgaver. Fra webshops der sælger sexlegetøj, til revisorer og nu har vi også haft fingrene i en webshop der sælger e smøger. De hedder Ryge Banditten, og du kan købe deres e smøger her

Vi er et par stykker selv som der tidligere har røget. Nogle er stoppet fra den ene dag til den anden ved at læse bogen “Endelig ikke-ryger” af Allen Carr

Og så er vi nogle andre der har måttet ty til nikotinplastre, nedtrapning og e smøger.

Læs mere

Amazon Prime vs. Netflix. Hvilken skal jeg vælge ?

Sammenligning af Amazon Prime vs. Netflix

Der findes efterhånden mange forskellige streaming-tjenester at vælge imellem, men hvilken en er nu lige den bedste? Det kan være svært at gennemskue

En sammenligning kan være god

Nogle gange har vi mennesker svært ved at gennemskue nogle ting, og det skyldes simpelthen, at vi ikke magter at danne os et ordentligt overblik over tingene. Dette kan lyde simpelt, og man kan måske komme til at tænke, hvordan det dog kan være så svært at få styr på tingene og få et overblik over dem, men sådan er det nu en gang bare. Det kan virkelig være svært, og derfor er det nogle gange godt med noget hjælp, som kan hjælpe en på rette spor.

Læs mere

Vinduespudseren fra Kastrup som gik bananas

Og vinderen er:

Ok, det her er en grim hjemmeside synes jeg: se den her. Grunden er ikke at den ligner en hjemmeside fra 90`erne som er den slags hjemmesider man typisk vil grine af, fordi designet er forældet. Nej det er slet ikke det. At noget bliver forældet, og ikke er tidssvarende mere er helt normalt. Og specielt på nettet hvor alt går så hurtigt, så er det bare sådan det er. Hvis du finder den hjemmeside om 3 år, griner du sikkert også designet på den.

Læs mere

Den første af de fede hjemmesider finder du her

Webbureau i København der laver fede hjemmesider

Hvis du kan lide designet , og måden , den her hjemmeside i wordpress er sat op , kan jeg sige at har fået hjælp af et webbureau i København til at lave den her hjemmeside.

Du kan finde dem her : http://jimihove.dk/

Vi har endnu ikke gjort så meget ud af hjemmeside designet på den her hjemmeside, til gengæld er der blevet arbejdet meget med der kaldes søgemaskineoptimering, eller SEO, som jeg tidligere har talt om her på bloggen.

Læs mere