Contact us now
+1-888-846-1732

Om os – Hvorfor laver i den her side ?

Her på siden har vi tilladt os at bruge det domænenavn som engang tilhørte et online marketing bureau som hed Curo Media. Det bruger vi nu til at lave lidt sjov i gaden, på den helt uskyldige måde.

Mit navn er Henning Olsson og jeg er halv svensk.  Jeg er på en mission for at bevise at svenskere godt kan  være sjove ( jeg er dog født og opvokset i Danmark, så jeg er faktisk ikke engang sikker på at jeg tæller som svensker :D)

Jeg vil som sagt på forsiden her, gerne vise nogle af de sjove hjemmesider som jeg har fundet på nettet, men for at det ikke bare skal ende som en mobbe-konkurrence, har jeg også lavet nogle lister over alle de fede hjemmesider jeg har fundet.

I kan finde min kontaktinformationer her:

Henning Olsson

Gl. Kongevej 19

1910 Frederiksberg

E- Mail : info@curomedia.dk

Telefon: 31218821