Contact us now
+1-888-846-1732

Vinduespudseren fra Kastrup som gik bananas

Og vinderen er:

Ok, det her er en grim hjemmeside synes jeg: se den her. Grunden er ikke at den ligner en hjemmeside fra 90`erne som er den slags hjemmesider man typisk vil grine af, fordi designet er forældet. Nej det er slet ikke det. At noget bliver forældet, og ikke er tidssvarende mere er helt normalt. Og specielt på nettet hvor alt går så hurtigt, så er det bare sådan det er. Hvis du finder den hjemmeside om 3 år, griner du sikkert også designet på den.

Men min pointe er at det her er en såkaldt seo-hjemmeside, altså en hjemmeside hvor den stakkels vinduespudser har hyret et seo-firma til at kunne ligge højt i Google. Det betyder at de så bare klasker det samme søgeord ind igen og igen, i det her tilfælde søgeordet “vinduespudser kastrup”. Så når folk søger på denne sætning: vinduespudser kastrup på Google, så kommer hans side frem.

Jeg synes det er så MEGA grimt. Sorry, men det synes jeg altså.

vinduespudser kastrup

Jeg kan forstå..

…. at man gerne vil have nogle flere kunder, det vil vi alle, næsten. Men man kan i det mindste gøre det med lidt stil, og lidt mindre åbenlyst, synes jeg så.

Det her er netop som SEO som man lavede det for 5-7 år siden. Google har for lang tid siden opdaget at disse firmaer fuskede med algoritmen på denne måde. Og så gider man ikke engang besvære sig med at sætte et billede ind på artiklen for lige at gøre den lidt lækker.

Makværk.

Men ikke på den gængse måde makværk. Mere bare dårligt håndværk. Jeg håber at vinduespudseren er bedre til at pudse vinduer end hans hjemmeside ser ud. Seriøst.

Noget der også kan tænde mig af, og som so last year, er formelt sprog på sider som ikke burde have det.

Tal til folk i øjenhøjde hvis du bare har en normal forretning eller webshop. Du skal ikke prøve at lyde finere end du er. Men det er en helt anden historie, og den slags hjemmeside vil jeg prøve at finde til dig næste gang.

Indtil da… keep finding the ugly, the bad and the beautifull.

Skriv til os hvis i finder nogle spændende hjemmesider.

Skriv et svar

%d bloggers like this: