Contact us now
+1-888-846-1732

Den første af de fede hjemmesider finder du her

Webbureau i København der laver fede hjemmesider

Hvis du kan lide designet , og måden , den her hjemmeside i wordpress er sat op , kan jeg sige at har fået hjælp af et webbureau i København til at lave den her hjemmeside.

Du kan finde dem her : http://jimihove.dk/

Vi har endnu ikke gjort så meget ud af hjemmeside designet på den her hjemmeside, til gengæld er der blevet arbejdet meget med der kaldes søgemaskineoptimering, eller SEO, som jeg tidligere har talt om her på bloggen.

Det er en teknik som et webbureau kan bruge for at få en hjemmeside højt op i Google `s søgeresultater når man for eksempel søger på Billetter , eller på et andet ord som du gerne vil til at ligge højt i Google.

Det skal med det samme sige s at dette intet har med snyd at gøre, ellers ville Google simpelthen opdage det, det handler om at lave den mest brugervenlige hjemmeside som Google har lyst til at vise frem til sine kunder.

Online Markedsføring

Jeg har tidligere skrevet lidt om søgeoptimering / SEO, som en del af online markedsføring .

Jeg arbejder selv med online markedsføring og de sociale medier, hvor jeg hjælper firmaer med at tale ordentligt til deres kunder på de sociale medier, og ikke bare se dem, som nogen man skal hive penge op af lommen på

Jeg synes det er super sjovt, da det kræver alt det af mig  som jeg elsker : at være kreativ , være konkurrenceminded og tale en helt masse .. haha

Så hvis du også er kreativ, hårdt arbejdende og kan lide at være i kontakt med en masse mennesker , og skabe nogle store resultater, så kan jeg klart anbefale en uddannelse indenfor online markedsføring ..

Vi ses på nettet

Skriv et svar

%d bloggers like this: