Contact us now
+1-888-846-1732

E smøger stinker ikke. De lugter kun lidt. Se vores case om e smøger

E smøger stinker ikke. De lugter kun lidt. Se vores case om e smøger

Her på webbureauet har vi så mange opgaver. Fra webshops der sælger sexlegetøj, til revisorer og nu har vi også haft fingrene i en webshop der sælger e smøger. De hedder Ryge Banditten, og du kan købe deres e smøger her

Vi er et par stykker selv som der tidligere har røget. Nogle er stoppet fra den ene dag til den anden ved at læse bogen “Endelig ikke-ryger” af Allen Carr

Og så er vi nogle andre der har måttet ty til nikotinplastre, nedtrapning og e smøger.

Hvad er en e smøg ?

Ryge Banditten forklarer selv hvad e juice for eksempel er, og hvilke retningslinjer der er på området, ret fint på deres hjemmeside her.

Den nye lov fra EU forbyder os at sælge nikotinvæske i større beholdere end 10 ml. Men der er ikke begrænsninger på antallet, så vi sælger flere stk., og så kan du selv hælde det sammen.

Når du her køber 3×10 ml, får du aroma og en tom 30 ml-flaske, så du selv kan blande det.

Alle e-juice der indeholder nicotin, leveres med base fra LOCOTIN eller EFUMA. Alle baser er registreret hos Sikringsstyrelsen.

En E-Cigaret, eller E Smøg, er er en frisk ny måde at skille sig af med den gamle dårlige vane som cigaretter er. E smøgen er som cigaret en spændende mulighed, og der ryges i dag e smøger af mange millioner i hele verdenen . E-smøgen er bygget til at optimere din oplevelse ved at ryge  som minder om de klassiske cigaretter, men helt frataget alle de mange kemiske stoffer som har ført tilæ så mange dødsfald i Danmark og i hele verdenen.

E-smøgen skaber ikke røg på samme måde som de gamle cigaretter, men der kommer damp.

Man kan både ryge med og uden nikotin, så ikke nok med at du slipper for alle de andre kemikalier, du får heller ikke nikotinen + at du ikke udsætter dine kære for passiv røg.

E smøger kan ryges flere steder end almindelige cigaretter, men husk lige at være en gentleman/ kvinde, og se om det er okay med alle at du damper løs.

Se denne her video guide til e smøger neden under her.

Og husk : E smøger , og juice, køber man hos Ryge-banditten.dk

 

0

Skriv et svar

%d bloggers like this: