Contact us now
+1-888-846-1732

Julefrokost på køreskolen. Sådan arrangerede vi det.

Julefrokost til jeres køreskole

 

Julefrokost 2011… her er et godt tilbud ..

Ikke alt på den her blog skal nødvendigvis handle om vores kamp for skaffe ærlige kørekort priser.

Jeg har lige modtaget et godt tilbud på en julefrokost her i 2011, som hvis du bestiller den inden 15 november 2011, så sparer du ca 30 %. Det betyder nemlig at de så har god tid til forbedre det hele, og de så ved om at de kan redde budgettet i denne her juletid.

De har også en økologisk julefrokost, som du kan læse mere om her : økologisk julefrokost. Det er selvfølgelig en lidt dyrere pris for en julefrokost, men alt er altså også økologisk. Lige fra flæskesteg , kartofler til øl.

Så jeg tænkte at det måske kunne være en god ide for jer som køreskoler at arrangere sådan en god gang julefrokost, og hvorfor ikke atge eleverne fra jeres køreskoler med til julefrokosten, og skabe en rigtig hyggelig aften. De betaler selvfølgelig selv 🙂

Er det en god idè , så tager du den bare selv. Du kan også skrive en kommentar her i kommentarfeltet, så skal jeg se om jeg få en god pris til jer. Jeg kender nemlig ham der har den restaurant !

Hey du der !

Tak fordi du kiggede forbi ! Jeg bryder mig egentlig ikke om folk der siger : ” Hey du der ! “. Jeg kan heller lide at folk pifter af mig for at få kontakt, som om man var en hund.

Jeg kan godt lide at tiltalt ved navns nævnelse.

Men nu fik jeg startet min egen blog her. Som så mange andre blogge kommer det meget til at handle om mine små tanker om hverdagen. Og hvem ved måske der sniger noget deep shit filosofi ind også ? Du skal dog ikke sætte forventningerne op.

Denne blog er ikke skrevet for at lave markedsføring for noget, selvom jeg arbejder med online markedsføring. Den er ikke skrevet fordi jeg skal have ret i noget, eller vil belære nogen om noget. Det skal så vidt muligt være frit for leveren.

Men altså så arbejder jeg med online markedsføring. Og hvis du nu gerne vil se hvem jeg arbejder for, så er det ude af verdenen, så er der en liste her ( og så snakker jeg ikke mere om dem )

Skriv et svar

%d bloggers like this: